Zoutkistgazet | Maart 2016

16/3/2020

Geachte Kunstkringleden,Beste vrienden,

Mogen we jullie presenteren:de eerste editie van onze tweede jaargang van de Zoutkistgazet!

Wat ruim een jaar geleden begon als ‘zouden we geen ledennieuwsbrief maken met het reilen en zeilen van onze kunstkring?’ is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige info- en ledenkrant!Als redactielid en één van de oorspronkelijke initiatiefnemers doet het ongelooflijk veel deugd om te horen dat deze ‘gazet’ graag en gretig gelezen wordt! Ook ‘vergeet je dat niet in de gazet te zetten?’ is een fijne opsteker! Na elke editie komen er mailtjes met felicitaties binnen. Maar ook met opmerkingen… en dat is goed! Zo kunnen we bijleren en bijsturen.

Ook fijn dat we steeds meer redactionele bijdragen krijgen van leden die niet tot de kernredactie horen! Waarvoor dank! En…graag meer van dat! Dit is een ledenkrant van en door de leden gemaakt!Deze editie is best uitgebreid geworden: enerzijds door de vele activiteiten en de viering van ons 85-jarig bestaan met als orgelpunt ons tentoonstellingsparcours ‘Tour Royale’ maar anderzijds ook door de dichterlijke bijdrages van onze workshop Poëzie (in de rubriek ‘Wat is geweest!’) en de mooie ode aan ons gebouw geschreven door ons Marcelleken (in de rubriek ‘ten slotte…’)

Misschien deze editie best met mondjesmaat verorberen, zodat jullie er lang van kunnen genieten…en hou ons zeker op de hoogte van jullie bevindingen!Vergeet zeker niet de kalender te checken! Er zijn een paar belangrijke data bijgekomen!!!Dan wens ik jullie, namens de voorzitter, de bestuursleden en de redactie, heel veel leesplezier!(NH)

Download hier de gazet

Zoutkistgazet | Maart 2016