Zoutkistgazet | December 2015

16/3/2020

Geachte Kunstkringleden, aspirant-leden en sympathisanten,

Beste vrienden,2016 nadert met rasse schreden… hoogtijd om de laatste editie, jaargang 1 van deze Zoutkistgazet in uw mailbox te laten belanden! Bij deze!

En met het nieuwe jaar in zicht hebben we de obligatoire terugblik op het voorbije, toch wel drukke jaar in onze Kunstkring.

De Kunstkring leeft! Dat zien we aan het grote aantal activiteiten, getuige de vele rubriekjes in de sectie ‘Wat geweest is!’ Verder zijn er zeker ook de vele trouwe bezoekers van onze activiteiten en de vele nieuwe gezichten, die we met veel plezier mogen verwelkomen.We hopen dat we verder kunnen zeilen op dit elan en ook van 2016 een prachtig Kunstkringjaar maken…

Dat hopen we in de eerste plaats te doen met de verder zetting van ons feestjaar ‘CoupeRoyale’ ter ere van het 85-jarige bestaan van onze Kunstkring en de afsluiter ‘Tour Royale’, een tentoonstellingsroute met werken van onze leden.

Bij deze nogmaals een warme oproep aan de leden om hun deelname zo vlug mogelijk te bevestigen!Graag zouden we ook alle leden willen uitnodigen op de Algemene Vergadering op 10 januari 2016 om 11u met aansluitend het voorlezen van de Nieuwjaarsbrieven door de nieuwe leden en onze Nieuwjaarsdrink met gezellige babbel achteraf. Wees er zeker bij!Het is een uitgebreide ‘gazet’ geworden… dus neem er een lekkere kop koffie of thee bij, een wijntje of een schuimend biertje, ga lekker achteruit zitten en geniet van deze laatste Zoutkistgazet van het jaar!

Namens de voorzitter, de bestuursleden en de redactie, wensen wij jullie allen een aangenaam einde jaar en een spetterend, sprankelend en vooral kunstzinnig 2016 Veel leesplezier! (NH)

Download hier de gazet

Zoutkistgazet | December 2015