Zoutkistgazet | Maart 2015

16/3/2020

Geachte Kunstkringleden,

Beste vrienden,

Zoals aangekondigd op onze Algemene Vergadering, presenteren wij met enige trots de eerste editie van onze Zoutkistgazet. Wij hopen zowat elke 3 maanden in jullie mailbox te mogen belanden met verhalen en foto’s over wat geweest is, activiteiten die op het programma staan en ledennieuws. Verder willen we ook graag elke editie een Kunstkringlid in de kijker plaatsen want we kennen elkaar wel, maar weten niet altijd van elkaar waar we nu op kunstzinnig vlak mee bezig zijn!

En vooral, beste Kunstkringer, willen we jullie laten weten dat onze Kunstkring na een winterslaapje weer helemaal terug is van weggeweest!!! De Zaterdagavonden in het Scharesliephuisje zijn ondertussen een vaste waarde geworden met een groeiend publiek! Ook het nieuwe initiatief van de Mini-expo’s heeft weldra zijn eerste editie! En nu de renovatiewerken naar hun eindstadium lopen en we binnenkort weer over meer ruimte beschikken, zijn we in diverse werkgroepen al aardig aan het brainstormen en/of plannen aan ‘t uitwerken voor verschillende activiteiten… Heb je zelf een idee of wil je graag meewerken aan één van onze activiteiten? Van harte welkom! Want vele handen samen dragen onze Kunstkring naar een nieuw tijdperk, om het een beetje episch uit te drukken!

Enkele belangrijke data nu al te noteren in je agenda!!! Weekend van 8 en 9 augustus 2015 is er weer een Salon DT in de lange versie en het weekend van 22 en 23 november 2015 starten we de jubileumviering 85 jaar Koninklijke Kunstkring Sint-Truiden. Zodra het programma van beide activiteiten bekend is, laten we jullie meer weten, via onze rubriek ‘Wat gaat komen!’

We hopen je dan ook te zien op één (liefst meerdere) van onze activiteiten…

Dan wens ik jullie nu alvast namens de voorzitter, de bestuursleden en de redactie, veel leesplezier!

Download hier de gazet

Zoutkistgazet | Maart 2015