Win een kunstwerk!

KK kunst in de stad

De Koninklijke Kunstkring van Sint-Truiden organiseert i.s.m. de stad Sint-Truiden een tentoonstelling rond een 20-tal leden

Deze tentoonstelling loopt twee weekends:

za 05/08 en zo 06/08 van 14u tot 20u
zo 27/08 om 14u (uitreiking)

Op 20 verschillende locaties in Sint-Truiden ‘verstoppen’ we 20 kunstwerken (miniatuur formaat). Deze locaties zijn te vinden aan de hand van cryptische omschrijvingen, die we via sociale media de wereld in zullen sturen.

Volg deze actie via https://www.facebook.com/kunstkringSintTruiden.
Uiteraard moedigen we aan om deze posts ook ruim te delen via alle mogelijke kanalen.

Op deze manier willen we de stad Sint-Truiden, de Koninklijke Kunstkring, de horeca en ook andere partners ruim betrekken en verbinden.

U bent tevens ook van harte uitgenodigd op de vernissage, zondag 27/08 om 14u.

Cryptische tips

Op 20 verschillende locaties in Sint-Truiden ‘verstoppen’ we 20 kunstwerken (miniatuur formaat). Deze locaties zijn te vinden aan de hand van cryptische omschrijvingen die o.a. hier zullen verschijnen.

KRONKELS 2023

Verloren kunst

Dat de Truiense kunstenaars niet vies zijn van een uit de hand gelopen feestje is nog te begrijpen, maar dat ze daarna niet meer weten wat ze gedaan hebben … ja dat gaat soms te ver. Toch voor een twintigtal onder hen die niet meer wisten waar ze hun kunstwerken hadden tentoongesteld.

De voorzitter van de Koninklijke Kunstkring was er niet over te spreken. Hij verzamelde zijn kornuiten en vroeg hen te bepalen waar ze hun werken hadden achtergelaten. Aan elk van hen overhandigde hij een potlood en een velletje papier waarop ze de namen van de exposerende panden moesten weergeven. Met een houten kop en nog steeds in de roes van wat uitbundigheid kan veroorzaken, probeerden de verwarde artiesten te achterhalen waar ze de afgelopen 24 uren hadden vertoefd. Ze krabbelden maar wat onsamenhangende woorden op het velletje en gaven het terug aan de voorzitter. Toen deze de schrijfsels bekeek, krabde hij in zijn grijze haren die op dat ogenblik nog bleker werden. Onthutst probeerde hij de geschriften te ontcijferen, maar helaas!

Misschien zijn er onder jullie die slimmer zijn en de cryptische kronkels kunnen ontraadselen. Degene die als eerste een plaats heeft kunnen ontcijferen, heeft niet alleen recht op de gevonden foto, maar maakt tijdens de vernissage van de tentoonstelling in de Zoutkist (*) kans om een groot genummerd exemplaar van één van de 21 foto’s te winnen.

(*) Openingsdata en -uren :

- za.5 & zo.6 augustus 2023 van 14u00 tot 20u00